Onze Shiba Honden

Welkom bij Jinsei no Saikuru! Ontmoet onze geliefde Shiba honden die deel uitmaken van onze familie en ons leven verrijken.

Zorra

Watashi no Chiisana Kitsune oftewel Zorra geboren 12 Oktober 2018. Zij is onze eerste hond en Shiba. Zij is ontzettend zorgzaam en lief. Ze houd van in de zon bakken ook al is het bloed heet. Ze accepteert alles van onze zoon Logan. Ze is zijn reserve moeder. Ze is ook moeder van 11 pups. Ze heeft tot zo ver 3 nestjes gehad. Haar eerste nest was in 2020. Ze vind het fijn om voor haar pups te zorgen en is ook een erg lieve moeder die ze liefst zelf voed totdat ze oud genoeg zijn om naar hun nieuwe gezin te gaan.

 

Kleur: Rood

Patella: Graad 1

Heupen: HD A voldoende aansluiting

ECVO: 2023 vrij

Maui

Meneer Bunbuku Chagama Go Yukiko Kensha oftewel Maui Geboren 22 oktober 2019. Maui houd van aandacht kan nooit genoeg krijgen. Hij komt altijd tegen je aanstaan en houd je hand vast met 2 voorpoten zodat je zijn borst kan aaien hij kijkt je dan met vliegtuig oortjes aan. Hij is altijd in voor avontuur en loopt altijd voor op. Het maakt hem niet uit van wie hij aandacht kan krijgen zolang het maar aandacht is.

 

Kleur: Black&Tan

Patella: vrij/vast

Heupen: HD A

ECVO: 2023 Vrij

Kita

Onze jongste dame Grand Lain Hilari Daw Sofasstayl oftewel Kita. Deze knappe dame komt uit Letland en is geïmporteerd naar Nederland. Geboren 21 November 2021. Een vrolijke, enthousiaste en vriendelijke Shiba ze vind eigenlijk alles leuk en gaat overal met alle energie in. Ze is sashig van kleur en zijde zacht. Ze is ook echt de jongste want ze jut zowel maui en zorra om lekker de boel op stelten te zetten. We moeten haar nog testen vandaar dat wij nog geen nestje van haar hebben. 

Maak kennis met onze Shiba honden

Ontdek meer over onze Shiba honden en neem contact met ons op voor informatie.